Standardele Uber de siguranţă

Un mesaj trimis astăzi tuturor şoferilor Uber:

Reclame
Keeping you safe

Tocmai am ajuns în București și vrem să îți amintim de ce Uber este cel mai sigur și eficient mod de a te deplasa prin oraș în acest weekend și de acum încolo.

Tehnologia inovatoare pe care o folosește Uber ne pune cu mult în fața competitorilor noșteri. Uber pune în legătură utilizatorii aplicației cu metode sigure de transport la comandă, oricând și oriunde doresc, printr-o simplă atingere de buton.

Atât pasagerii, cât și șoferii parteneri, beneficiază de câteva măsuri de siguranță care au fost construite pentru a duce călătoriile cu Uber la un alt nivel atunci când vine vorba despre încredere.

Procesul de selecţie al şoferilor

soferuber1Șoferii au minim 21 de ani, permis de conducere valabil și nu au cazier judiciar. În plus, le-au fost verificate antecedentele rutiere și sunt proprietarii unei mașini asigurate conform legii. Fiecare este verificat individual de Uber înainte de a intra pe platforma uberX. Ne cunoaștem șoferii parteneri încă de la început și continuăm să menținem o relație apropiată cu ei pe toată durata colaborării.

Ştii cu cine mergi

soferuberCând comandă un Uber, pasagerii pot vedea poza șoferului care îi va lua, numele și  evaluarea lui, tipul de mașină și numărul de înmatriculare. Șoferii poti vedea și ei numele celui care se va urca în mașină.

Fără fluierat după maşini

soferuber3Aplicația Uber recunoaște automat unde ești, pentru ca tu să beneficiezi de cel mai simplu serviciu. Apeși un buton și apoi vezi în timp real cum Uberul tău se apropie de tine.

Poţi trimite estimatul de sosire

soferuber4Când începi o cursă poți trimite estimatul de sosire. Astfel, ei vor știi mereu unde ești.

Mereu pe hartă

soferuber5Uber folosește o hartă cu GPS în timp real care ne poate da informații despre călătoria ta dacă apar probleme.

Tranzacții fără riscuri

soferuber6Tariful cursei este debitat automat de pe cardul pasagerului, motiv pentru care nu este niciodată nevoie de numerar.

Evaluări anonime

soferuber7La finalul fiecărei curse îți cerem să evaluezi (în mod anonim) șoferul cu care ai mers, pentru ca noi să putem menține un nivel ridicat de calitate și siguranță a serviciului.

Linkul pentru înscrierea unui nou şofer Uber:

www.soferuber.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s