Cod de invitaţie pentru înregistrarea unui cont de şofer Uber

Obtinerea tuturor actelor necesare si activarea contului dureaza maxim 10 zile.

Anunțuri

Dacă îndeplinești toate criteriile, înregistrează și activează contul de șofer Uber Partner.

Înregistrează-ți candidatura urmând paşii:

  1. Înregistrează un cont de partener Uber; completează formularul cu datele tale.
  2. Obține actele necesare.
  3. În zilelele următoare poți participa oricând la ședința Uber, chiar dacă nu ai definitivat obținerea tuturor actelor. Vezi programul ședințelor Uber pe pagina de facebook Șofer Uber în România
  4. Când ai toate actele adu-le în original și  vino cu mașina curată la ședința Uber și obții în app. 1 oră, activarea finală a contului partener Uber.
  5. Instalează aplicația Uber Partner, pe un telefon sau tabletă (Android/iOS) cu conexiune de date și GPS.
  6. Odată ce ești activat poți începe să preiei curse oricând și oriunde în București. Fii șofer independent și bucură-te de bonusurile Uber!
  7. Dacă ai  vreo întrebare sau o nelămurire, poți scrie prin  mail la partners.bucharest@uber.com și vei fi sunat în maxim 48 de ore.

Înregistrează un cont de șofer partener printr-un cod de invitație de la un alt șofer partener (ca și mine) și primești bonusul de bun venit după efectuarea primelor curse.

Dacă întampini probleme cu inregistrarea contului, aici găsesti un ghid pas cu pas în imagini, pentru înregistrarea contului Uber Partner Bucuresti.

Ghid pas cu pas înregistrarea contului sofer Uber Romania.

Te voi ajuta cu orice Uber-problemă, pe o perioadă nelimitată. 
Foloseşte codul de recomandare DWSSK la înscrierea ca şofer cu Uber România şi îţi voi fi alături pe tot parcursul procesului de activare al contului tau de şofer partener Uber.
Ai intrebari? Trimite-mi un mesaj. Mă străduiesc să iţi ofer cele mai obiective informaţii despre lucrul cu UberX în Bucureşti, eu însumi lucrând part time ca partener Uber, în Bucuresti. Constantin Frățilă

Autor: Constantin Fratila

Pe Pământ de 30 de ani. Sunt un călător(nomad) incurabil și un tată nonconformist. Regulile normalului au devenit o limitare impusă de un stat devenit mult prea totalitar. Susțin drepturile naturii si susțin înlocuirea actualului sistem politic si salbatic-capitalist cu unul bazat pe împarțirea corectă a resurselor, sustenabilitate ecologică si integritate umană. De la inceputul acestui an sunt șofer Uber și ofer consultanță celor ce doresc să se devina parteneri Uber

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s