Află detalii despre parteneriatul ca șofer independent prin aplicația Uber Partner

în București!

Reclame

În caz că nu ştii ce este UBER, vezi un scurt reportaj DIGI 24 despre serviciul de ride-sharing Uber, în România.

Uber este o aplicatie care te ajuta sa fii platit in timp ce iti conduci propria masina. Este foarte simpla de folosit si intuitiva. Cand vrei sa faci bani pornesti aplicatia si preiei pasageri. Esti platit dupa fiecare cursa in contul tau de partener.

UberX s-a lansat oficial în Bucureşti 25 februarie 2015. De atunci, Uber atrage din ce în ce mai mulți șoferi bucureșteni. Nu se cunoaște numărul exact al șoferilor înregistrați ca parteneri, dar cei care au devenit deja parteneri Uber în România, sunt mulțumiți de posibilitatea rotunjirii propriilor venituri. Eficientizarea traficului din orașele aglomerate este oricând binevenită, cu atât mai mult în București. Prin intermediul aplicaţiei Uber pentru şoferi, disponibilă acum pe telefon sau pe tabletă în România, orice şofer care îndeplineşte condiţiile UBER îşi poate împărţi maşina şi costurile, cu o altă persoană din aplicaţia Uber varianta pentru pasageri, în deplină singuranţă.

Pentru înregistrarea unui cont nou de Uber-şofer, folosiţi codul de invitaţie DWSSK.

✾ Dacă îndeplinești criteriile de selectie, devino şofer Uber în Bucureşti.

Mai multe motive pentru a conduce cu Uber Partner:

Cum ar arăta lumea noastră dacă în drum spre serviciu sau oricare alt drum cu maşina în oraș, ar fi cu 50% mai puţine maşini în trafic?

uber2

De ce sa conduci cu Uber?

Program flexibil

Fara program de lucru. Ziua sau noaptea, incepi sau incetezi lucrul cand doresti.

Navigatie GPS inclusa

Primesti directii exacte prin aplicatie si esti ghidat la fiecare viraj.

Toti pasagerii sunt inregistrati

Fiecare pasager primeste calificative de la alti soferi parteneri ca si tine. Inainte sa preiei o cursa, vei stii de la inceput numele si media calificativelor pasagerului.

Castiga atat cat vrei

Tu esti seful. Poti lucra oricat doresti, dar daca lucrezi la anumite ore de varf vei primi un venit minim garantat de minim 30ron/ora. Ai si alte bonusuri in functie de numarul total de curse efectuate intr-o saptamana.

Discounturi pentru parteneri prin Uber Momentum

Reduceri la combustibil, service auto, abonamente de date mobil, restaurante si altele prin programele de recompensare Uber Partner Romania.

End-to-end insurance coverage

Get industry-leading coverage with $1M of commercial auto insurance on every rideshare trip.

Dacă devii activat ca sofer in  vei putea prelua oricând un călător în maşina ta, în drumurile tale. Călatorii aplicaţiei sunt plimbaţi de tine la destinaţia dorită, în sistem ride-sharing

Folosind aplicaţia Uber Partner pe modul ONLINE poţi prelua cel mai apropiat pasager Uber care solicită o cursă, oricand vrei si esti dispus sa o faci.

Practic, aplicaţia Uber înseamnă că şoferul şi colegul acestuia de drum nu schimbă bani niciodată pentru acest serviciu de împărţire al autovehiculului personal cu una sau mai multe persoane, pe o rută  comună. Şoferul poate verifica traseele efectuate şi alte informaţii în contul de şofer Uber.  Aici poate vedea numarul total de km parcurşi şi tot aici şoferul îşi poate revendica, săptămânal, plata în contul bancar.

Aplicația permite pasagerilor să se conecteze direct prin GPS-ul telefonului mobil cu cea mai apropiată mașină cu șofer înregistrată în baza de date a Uber. Contractarea serviciului și plata se desfășoară exclusiv prin intermediul Uber și nu personal cu șoferul. La destinație, pasagerul nu achită fizic nimic. Tariful este calculat de program în funcție de distanță, viteză și condițiile de trafic. Serviciile nu se plătesc fizic, contravaloarea călătoriei este reținută în mod automat de pe cardul clientului prin intermediul contului de client. Șoferii își primesc banii într-un depozit și au dreptul la o anumită cotă din nota de plată, rstul rămânând companiei. Compania nu lucrează cu companii de taxi obișnuite, ci cu companii de transport și cu șoferi individuali. Șoferii înscriși în aplicație pot munci când vor și cât vor.

În iunie 2014, compania era prezentă în aproape 140 de orașe din circa 40 de țări și avea milioane de clienți. Tot în iunie 2014, compania avea 900 de angajați și percepea un comision de 20% de la șoferi.

În iunie 2013, valoarea companiei era evaluată la 3,5 miliarde $ iar în iunie 2014, valoarea era de 18 miliarde de dolari.

Wikipedia.org- mai2015

Află dacă îndeplineşti condiţiile de şofer Uber, înregistrează un cont şi apoi programează-ți activarea contului Uber Partner!

2 gânduri despre „Află detalii despre parteneriatul ca șofer independent prin aplicația Uber Partner”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s