HEY! Prima călătorie cu un Uber? Începi cu o cursă gratuită.

cod cursa gratuita

 CUM OBȚII o primă cursă de pană la 40 ron gratis*

*suma primită ca bonus la înregistrare, poate varia de la o perioadă la alta între 15-40 de ron, în funcție de bugetul alocat de Uber România pentru gratuități.

  • Înregistrezi un cont Uber de pasager cu datele tale, la adresa https://get.uber.com/invite/dwssk

  • Instalezi aplicația UBER-rider (iOS, Android, Windows) pe un dispozitiv compatibil, cu gps și conexiune de date activate.

  • Introduci datele tale personale și ale cardului bancar în aplicația Uber. Prima cursă va fi gratuită în limita sumei bonus primită. Dacă valoarea primei tale curse depășește suma bonus primită, diferența va fi încasată de pe card. Dacă valoarea primei curse este sub suma bonusului ron, atunci nu va fi încasat nimic de pe card.


 Dacă ai deja un cont, accesează rubrică „PROMOTIONS” din aplicația de pe smartphone-ul tău și introdu codul promoțional: DWSSK în rubrica PROMO-CODE.

Voi primi și eu o cursă gratuită, atunci când o primești și tu bonusul de bun venit. Vă mulțumesc tuturor celor care folosiți codul meu, DWSSK pentru prima voastră cursă gratuită.

De acum înainte, de fiecare dată când recomanzi UBER unui prieten, folosind codul tău de invitație, veți primi fiecare câte o cursă gratuită.

Reclame